Back to site

Condicions de Compra

Preus
Els preus publicats dels productes MORRO FI son amb IVA inclòs. Seran vàlids aquells vigents en el moment de la confirmació de la comanda.
Els preus podran ser revisats i actualitzats sense previ avís.


Despeses d’enviament
Preus per Península i Balears. El cost dels ports es calcula automàticamnent, “update total”, en funció del pes de la comanda i s’informa separadament previ a l’import total de la comanda.
Per altres destinacions consultar tarifes.


Forma de Pagament
Mitjançant targeta de crèdit a través dels serveis de PAYPAL. Un cop confirmada la comanda, “checkout”, sereu redirigits automàticament al portal web de PAYPAL protegits per la seva plataforma de pagament segur.


Factura
Per sol·licitar factura cal que informeu de les vostres dades fiscals a la casella de “nota per el venedor” del portal PAYPAL.


Servei d’entrega a domicili
S’entendrà com a domicili d’entrega l’adreça informada per el comprador durant el procés de confirmació de la comanda. Per a garantir el servei d’entrega a domicili es imprescindible informar d’un telèfon de contacte, preferiblement mòbil, i una adreça d’email del comprador.

Els enviaments es realitzaran mitjançant els serveis de missatgeria de MBE (MAIL BOXES ETC) amb origen a Barcelona.


Termini d’entrega
Com a norma general el termini d’entrega serà d’entre 2 i 4 dies laborables des de la data de confirmació del cobrament, podent ser més o menys en funció de les particularitats de cada comanda.


Devolucions
Per norma general no s’accepten devolucions ni es fan abonaments. En cas de qualsevol incidència el comprador podrà informar-nos mitjançant un email.


Preguntes i/o incidències
Tractarem de resoldre totes les qüestions i/o incidències que es puguin ocasionar a través de nostre adreça d’email morroficomandes@gmail.com en el termini més breu possible.


Confidencialitat
Les dades personals proporcionades es faran servir exclusivament per dur a terme la transacció de venda i entrega dels productes comprats. Segons disposa la L.O.P.D. 15/99 de 13-12-1999, té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades de caràcter personal que ens ha proporcionat i que seran incloses en el nostre fitxer.