Condicions de compra


Condicions d’enviament
Per les configuracions proposades de lots d’Aperitiu MORRO FI els costos d’enviament per entregues dins de la ciutat de Barcelona seran sempre de 4,50€  IVA inclòs + 1€ per lot addicional. 
• Per entregues a les Balears sol·licitar pressupost a [email protected].
• Per entregues a Península feu la compra a 
http://morrofies.bigcartel.com


Termini d’entrega
Sempre que les dades d'enviament s'hagin consignat degudament, tal i com es descriu a l'apartat "Dades relatives a la venda", com a norma general el termini d’entrega serà d’entre 2 i 4 dies laborables (de dilluns a divendres) des de la data de confirmació del cobrament. Excepcionalment els terminis es podran veure alterats en períodes concrets de màxima afluència (COVID-19, Campanya de Nadal, Black Friday, períodes vacacionals, d’entre altres)


Preus de venda
Els preus publicats dels productes MORRO FI son sempre amb IVA inclòs. Seran vàlids els preus vigents en el moment de la confirmació de la comanda.
Els preus podran ser revisats i actualitzats sense previ avís.


Configuració Lots d’Aperitiu MORRO FI
Las configuracions proposades de productes d’aperitiu MORRO FI en format de lots d’Aperitiu així com les seves denominacions, podran ser revisades, actualitzades i/o reemplaçades per noves configuracions sense previ avis.
Per consultar sobre las configuracions i/o ampliacions de la compra amb productes MORRO FI addicionals, enviar correu a [email protected] i es donarà resposta en el termini més breu possible.


Dades relatives a la venda
Un cop confirmada la comanda, premeu “checkout”. Perquè la venda quedi degudament registrada s’hauran d’incorporar obligatòriament les següents dades:
• Dades de contacte (contact information): s’indicarà el nom complert del DESTINATARI, telèfon de contacte i una adreça de correu electrònic.
• Dades d’enviament (Shipping): s’indicarà l’adreça complerta d’on vol que s’entregui el producte.
• Dades de Pagament (Payment): s’indicarà les dades relatives a la targeta de crèdit o dèbit.
• Dades de Facturació (Billing address): Desmarcant el requadre relatiu a “Billing address same as shipping” es podrà indicar una adreça de Facturació, podent ser la mateixa o diferent a les dades de contacte facilitades prèviament. Caldrà informar un NIF vàlid, el nom i l’adreça social.
• Resum (Summary): Seguidament es presentarà el resum dels articles incorporats en la comanda i les dades de contacte, enviament, pagament i de facturació consignades.
• Notes i/o instruccions addicionals (Notes or instructions – optional): Opcionalment es podrà indicar qualsevol altre informació relativa a l’entrega en aquesta casella. Es recomana informar sobre els horaris en es que es pot fer l’entrega.


Forma de Pagament
Un cop confirmada la comanda, premeu “checkout” i sereu redirigits automàticament a la plataforma de pagaments de STRIPE (www.stripe.com). Es podran fer els pagaments mitjançant targeta de crèdit i/o dèbit.


Devolucions
Per norma general no s’accepten devolucions ni es fan abonaments. En cas de qualsevol incidència el comprador podrà informar-nos mitjançant un email.


Preguntes i/o incidències
Es tractaran de resoldre totes les qüestions i/o incidències que es puguin ocasionar a través de la nostra adreça [email protected] en el termini més breu possible.


Confidencialitat
Als efectes previstos al art.5 de la Ley 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, els facilitem la següent informació sobre el tractament de les seves dades personals que es troben en un fitxer a nom de l’empresa. Tanmateix s´informa que els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició es podran exercir per part de l’interessat/da, acreditant la seva identitat, mitjançant un escrit dirigit al responsable del fitxer amb correu electrònic [email protected]. El responsable del fitxer garanteix la resposta a qualsevol petició o consulta que realitzi sobre les seves dades personals, informant que de no ser així, l’interessat/da podrà exercir la tutela de la AEPD posant en el seu coneixement la falta d´atenció (art. 18 de la Ley 15/1999).